Boarding Mailit snyggar till siffrorna

PUBLICERAD: 17 maj 2017
UPPDATERAD: 17 maj

Boarding Mailit förbättrar siffrorna med en miljon plus i rörelseresultatet efter föregående års minussiffror. Omsättningen landade på 30,6 miljoner kronor under räkenskapsåret 2016 – tillnärmelsevis 4 miljoner kronor mer än föregående år.

I förvaltningsberättelsen står att läsa att större kundkontrakt skrevs på i början av året och har driftsatts och levererats med gott resultat. Detta pekas ut som anledningen att omsättningen och resultatet ökat gentemot föregående år. Företaget bedömer att den positiva utvecklingen fortsätter sett till de investeringar som gjorts. Bland annat deras åtgärder och fokus på automatiserade processer och digitalisering av kommunikationsflöden. Det har även investerats i en inkjetbaserad printer på löpande bana för att säkerställa behoven av att möta volymer som ökar i komplexitet och har ettt mer dynamiskt innehåll.

Boarding Mailit, med säte i Stockholm, producerar och utvecklar kommunikationslösningar i digital och tryckt form. De har även verksamheter inom direktreklambranschen, förädling inom dataprint, distribution och förmedling av trycksakstjänster.

Läs vidare

Tryckerikunder och produktion flyttas

Holmbergs ingår ett samarbetsavtal med Åtta.45 som tar över produktion och kundrelationer.
laptop-3196481_1920

Tryckeri i Skene ökar resultat

Markbladet Tryckeri minskade sin omsättning för 2020 marginellt medan rörelseresultatet ökade.

Resultatet steg hos Addbrand

Försäljningen dök under 200 miljoner kronor, men rörelseresultatet gick upp, visar Addbrand Swedens räkenskapsår 2020.

Tryckerikedja tappade 26 procent

Covid-19 pandemin blev kännbar för Justnu:s verksamhetsår 2020. Försäljningstappet blev betydande jämfört med föregående år, visar senaste bokslutet.

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1