Rörelseresultatet rusar för Ineko

PUBLICERAD: 29 augusti 2017
UPPDATERAD: 29 augusti

Ineko AB med säte i Stockholm omsatte 367,8 miljoner kronor miljoner kronor under räkenskapsåret 2016, vilket är 5,4 miljoner lägre än föregående året. Rörelseresultatet ökade mellan åren från närmare 3 miljoner kronor till 24,7 miljoner. Årets vinst hamnade på 4,9 miljoner kronor. Sett till jämförelsetalen bör man ha i åtanke att bolaget förvärvade två bolag under 2014 och 2015, ett för respektive år.

Ineko AB är ett helägt dotterbolag till Ineko Sverige AB, som ingår i koncernen Ineko Group AB. Bolagets kunderbjudande innefattar bland annat grafisk produktion, reklam- och produktionsbyråtjänster, webbtjänster och finansiella rapporter. Bolaget är ett helägt dotterbolag till Ineko Sverige AB, som ingår i koncernen Ineko Group AB.

Läs vidare

Flexa utlovar innovativa lösningar

Flexa deltar på Drupa 2024 för första gången. Det italienska företaget ska visa innovativa lösningar inom skärning, laminering och rullskärning.
Easy-plus

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Anmäl dig till "Wrap & Remix by Antalis"

Antalis lanserar en helt ny tävling utöver det vanliga, med helt fantastiska priser att vinna. Bl.a en ikonisk 1965 Ford Mustang 350GT V8, HP Latex 630 Print & Cut eller VIP biljetter för Formel 1 Grand Prix i Italien. Tävlingen pågår från 1/2 till 30/6 2024.
3-main

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

Senaste nytt

Högpresterande inkjetpress i strålkastarljuset hos Kodak

Kodak kommer visa upp en mängd produkter som är konstruerade för att hjälpa tryckerier att bli mer lönsamma när branschen förändras.
Kodak_drupa-2024-booth_

Alvöen förstärker teamet efter ökad orderingång

Alvöen är inne på sitt femte verksamhetsår i Sverige och utvecklingen har gått i snabb takt. Nästa steg är att stärka serviceteamet och utöka lokalerna utanför Borås. 
alvoen_kennethnilsson ver 2

Vilda maskinnyheter från Ricoh

Med en drake, en örn och en jaguar låter Ricoh besökarna få en virtuell och högteknologisk naturupplevelse i österländsk miljö i sin monter på Drupa.
webb-ricoh

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke