Rörelseresultatet rusar för Ineko

Ineko AB med säte i Stockholm omsatte 367,8 miljoner kronor miljoner kronor under räkenskapsåret 2016, vilket är 5,4 miljoner lägre än föregående året. Rörelseresultatet ökade mellan åren från närmare 3 miljoner kronor till 24,7 miljoner. Årets vinst hamnade på 4,9 miljoner kronor. Sett till jämförelsetalen bör man ha i åtanke att bolaget förvärvade två bolag under 2014 och 2015, ett för respektive år.

Ineko AB är ett helägt dotterbolag till Ineko Sverige AB, som ingår i koncernen Ineko Group AB. Bolagets kunderbjudande innefattar bland annat grafisk produktion, reklam- och produktionsbyråtjänster, webbtjänster och finansiella rapporter. Bolaget är ett helägt dotterbolag till Ineko Sverige AB, som ingår i koncernen Ineko Group AB.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: