Kundtapp för Malmöbolag

PUBLICERAD: 27 oktober 2017
UPPDATERAD: 27 oktober

Försäljningen i årsredovisningen för  2016/2017 visar på ett kundtapp på 0,4 miljoner kronor. Vidare har engångskostnader lagts på för installation och inkörning av maskiner. Omsättningen stannade på 98,9 miljoner kronor. 1,8 miljoner mindre än föregående år. Rörelseresultatet minskar från 3,3 miljoner till 2,4 miljoner. Styrelsen aviserar i årsredovisningen även ett förslag till beslut om tre miljoner kronor i aktievinstutdelning.

CA Andersson & Co producerar trycksaker oavsett material och erbjuder även lager- och logistiklösningar. Under räkenskapsåret har företaget fått nytt i maskinparken. Två offset-tryckpressar har åkt ut under året och ersatts med en offsetpress från Heidelberg med åtta färger. Även en ny digitalpress har satts i drift. Beslut togs även att byta ut stora delar av storformatstrycket mot effektivare utrustning.

Företagsledningen skriver vidare att man inte planerar att göra några större förändringar i verksamheten framöver rörande exempelvis avveckling, investeringar eller försäljningar.

Läs vidare

Flexa utlovar innovativa lösningar

Flexa deltar på Drupa 2024 för första gången. Det italienska företaget ska visa innovativa lösningar inom skärning, laminering och rullskärning.
Easy-plus

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

V-TAB köper KB-MEDIA

Halländska digitaltryckeriet KBMEDIA uppgår i V-TAB men kommer finnas kvar som eget varumärke. Förhoppningen är en stark fullserviceaktör i regionen.
v-tab kbmedia

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper