Plussiffror för CA Andersson i Göteborg

CA Andersson & Co i Göteborg är ett helägt dotterbolag till bolaget i Malmö med samma namn. I årsredovisningen för 2016/2017 så ökar Göteborgsföretaget omsättningen med 0,6 miljoner kronor – från 16,8 miljoner året innan till 17,4 miljoner i senaste bokslutet. Rörelseresultatet steg från 324 000 till 763 000 kronor. Årets resultat slutar på 1,1 miljoner kronor vilket är 800 000 kronor mer än året innan. Styrelsen föreslår vidare en vinstutdelning med två miljoner kronor till aktieägarna.

Omorganisering och besparingar i kombination med en ökad omsättning pekas ut som orsaker till det positiva resultatet. I årsredovisningen skriver företagsledningen även att man har anställt ytterligare en säljare för att bearbeta nya kunder och på så sätt öka försäljningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *