Digitaltryckeri visar stark försäljning

Digitaltryckeriet Digaloo med bas i Borlänge kommun ser ökad försäljning inom tapet- och storformatsproduktion. I 2017 års bokslut framgår att nettoomsättningen slutade på 43,1 miljoner kronor jämfört med 39,1 miljoner kronor under föregående år. Tapetförsäljningen pekas ut som en av delarna som går framåt, från 1 miljon till 4,5 miljoner kronor. Så även storformatsförsäljningen som ökade från 1,2 till 4,2 miljoner kronor.

Rörelseresultatet gick från minus 133 000 kronor till 1,7 miljoner. Årets resultat efter skatt vände likaså – från minus 52 000 kronor till nätt och jämnt en miljon plus.

Företaget har ökat stadigt i försäljningen sedan 2013 då omsättningen låg på runt 23,5 miljoner. I början av året fusionerades Your wallpaper Sweden AB in i bolaget. I samband med fusionen registrerades en bilfirma – Your wallpaper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *