Bättre orderruljans på efterbearbetningen

Hellström Ringön Grafiska AB släpper sin årsredovisning för räkenskapsåret 2017 och visar en bättre orderingång. Bolaget agerar totalentreprenör inom grafisk efterbearbetning, där bokbinderi och wire-o är specialiteten. Omsättningen ökar med cirka 2,3 miljoner jämfört med 2016, och hamnar på 9 miljoner kronor. Rörelseresultatet är närmast oförändrad mellan åren och slutar på drygt 654 000 kronor. Årets resultat efter skatt är drygt 582 000 kronor.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: