Toppresultat för Hot Screen

Kungsbackaföretaget som producerar screentryck och säljer värmetransfer går som tåget.

Hot Screen fortsätter på sin inslagna väg med stigande omsättning och senaste året är definitivt inget undantag. Omsättningen ökade med 14,5 miljoner kronor – från 65,9 miljoner till 80,4 miljoner kronor. Rörelseresultatet ökade från 16,8 till 20,2 miljoner kronor. På sista raden står 12,7 miljoner kronor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: