Toppresultat för Hot Screen

Kungsbackaföretaget som producerar screentryck och säljer värmetransfer går som tåget.

Hot Screen fortsätter på sin inslagna väg med stigande omsättning och senaste året är definitivt inget undantag. Omsättningen ökade med 14,5 miljoner kronor – från 65,9 miljoner till 80,4 miljoner kronor. Rörelseresultatet ökade från 16,8 till 20,2 miljoner kronor. På sista raden står 12,7 miljoner kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Udda fågel i tryckeribranschen: ”Vi gillar problemlösning”

Hos Passet Screen sköter Bengt Pettersson det analoga trycket och sonen Anders kör digital storformat. Deras två avdelningar bidrar till synergieffekter och specialtryck dem emellan. Plantrycket växer och har svängt mer åt att trycka förpackningslådor till e-handeln, men på senare år har digitaltrycket seglat upp försäljningsmässigt hack i häl.

Publicerat av: 

Plastexperten: Tunt underlag för gröna påståenden

Emma Strömberg är plastexpert på oberoende forskningsinstitutet IVL Svenska miljöinstitutet AB och docent i polymera material. Hon har tittat på om det gjorts någon specifik forskning på pvc-vinyler eller pvc-fria alternativ, men det visar sig att det är knapert med forskningsrapporter om detta.

Publicerat av: