Investeringar ger resultat

Satsningar i tryckning, efterbehandling och it-system börjar bära frukt för Tellogruppen.

Omsättningen ökade med 5 procent – från 37,9 miljoner till 39,8 miljoner kronor. Rörelseresultatet ökade från närmare 170 000 kronor till drygt en halv miljon kronor. På sista raden står 507 000 kronor. Det framgår i Tellogruppens årsredovisning 2017/2018.

Företaget som har sitt säte i Söderköping skriver i sin verksamhetsberättelse att kostnaderna är under kontroll och att besparingsmålen kommer att fortsätta. Planen framåt blir likt tidigare miljövänlig produktion, effektivare processer och utökade marknadsandelar. Men företaget kommer även lägga ett större fokus på försäljningen framöver.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *