Stiltje i försäljningen

Kph Trycksaksbolaget visar en oförändrad omsättning, men minskade personalkostnader ger ändå ett förbättrat resultat på sista raden.

Uppsalatryckeriet Kph Trycksaksbolaget visar en närmast identisk omsättning jämfört sitt förra räkenskapsår. I bokslutet för 2018 som stängde i juni månad omsatte företaget 29,5 miljoner kronor. Rörelseresultatet ökade till 2,1 miljoner kronor, jämfört med föregående årets 1,4 miljoner. Årets resultat efter skatt blev 1,2 miljoner kronor.

Tryckeriets styrelse påpekar i sin förvaltningsberättelse att de har haft flera pensionsavgångar under året, samtidigt som de har kompenserat detta med att anställa nytt folk. De ser positivt på den framtida utvecklingen för företaget. Kph Trycksaksbolaget är medlem i det rikstäckande nätverket av grafiska företag, Intercopy AB.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *