Försäljning intakt för IT Grafiska

IT Grafiska i Västra Götaland AB uppvisar ett närmast oförändrat bokslut. Framåt hoppas de dra nytta av de förändringar som sker i den grafiska branschen.

I företagets bokslut som stängde i april 2018 ökade omsättning ringa – från 19,5 miljoner kronor året innan till 19,7 miljoner. Rörelseresultatet landar på drygt 320 000 kronor. På sista raden står -11 400 kronor.

IT Grafiska i västra Götaland AB har bland annat digital- och offsetpressar i produktionen, samt uv-pressar för skylt- och dekormarknaden. I den ekonomiska rapporten påpekar styrelsen att produktutbudet har ökat under året. Trots branschens konsolidering, samt faktorer som prispress och en den allmänt tuffa tillvaron som råder i branschen så ser de ändå att de kan dra nytta av dessa förändringar och attrahera nya kunder framgent

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *