Försäljning intakt för IT Grafiska

PUBLICERAD: 16 januari 2019
UPPDATERAD: 16 januari

IT Grafiska i Västra Götaland AB uppvisar ett närmast oförändrat bokslut. Framåt hoppas de dra nytta av de förändringar som sker i den grafiska branschen.

I företagets bokslut som stängde i april 2018 ökade omsättning ringa – från 19,5 miljoner kronor året innan till 19,7 miljoner. Rörelseresultatet landar på drygt 320 000 kronor. På sista raden står -11 400 kronor.

IT Grafiska i västra Götaland AB har bland annat digital- och offsetpressar i produktionen, samt uv-pressar för skylt- och dekormarknaden. I den ekonomiska rapporten påpekar styrelsen att produktutbudet har ökat under året. Trots branschens konsolidering, samt faktorer som prispress och en den allmänt tuffa tillvaron som råder i branschen så ser de ändå att de kan dra nytta av dessa förändringar och attrahera nya kunder framgent

Läs vidare

System för att automatisera produktionen

Automation, framtidssäkring och digitalisering står i fokus i Omikais monter. Företaget erbjuder ett molnbaserat ERP-system specialiserat för tryck- och förpackningsbranschen.
Omikai

Visutech storsatsar med dubbla montrar

Visutech satsar stort på årets Sign & Print Scandinavia. I två montrar kommer de visa upp flera olika trycktekniker, sin säljframgång inom arkinkjet och nyheterna i produktportföljen hos den nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech Kyocera

Papper och plåtar från tryckerier för tryckerier

Med priser upp som är upp till 50 procent lägre och med obegränsad tillgång till högkvalitativt papper och premiumtryckplåtar ger Unitedprint tryckerier i hela Europa konkurrenskraftig tillgång till sina viktigaste material.
UP3 w

Skyltföretag har tillväxt i sikte

Efter två års samarbete förtätas Skyltfokus och HM Screen helt och hållet. Nu väntar namnbyte, bolagsfusion och satsningar.
Skyltfokus

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg