Försäljning intakt för IT Grafiska

IT Grafiska i Västra Götaland AB uppvisar ett närmast oförändrat bokslut. Framåt hoppas de dra nytta av de förändringar som sker i den grafiska branschen.

I företagets bokslut som stängde i april 2018 ökade omsättning ringa – från 19,5 miljoner kronor året innan till 19,7 miljoner. Rörelseresultatet landar på drygt 320 000 kronor. På sista raden står -11 400 kronor.

IT Grafiska i västra Götaland AB har bland annat digital- och offsetpressar i produktionen, samt uv-pressar för skylt- och dekormarknaden. I den ekonomiska rapporten påpekar styrelsen att produktutbudet har ökat under året. Trots branschens konsolidering, samt faktorer som prispress och en den allmänt tuffa tillvaron som råder i branschen så ser de ändå att de kan dra nytta av dessa förändringar och attrahera nya kunder framgent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: