Signcom slog rekord

Signcoms JJ Hendriks och Katarina Andersson Millby gläds åt försäljningssiffrorna på Sign&Print Scandinavia.

Det blev bra utdelning för Signcom på Sign&Print Scandinavia. Enligt företaget skrev de avtal med kunder på en rad maskiner – storformatsskrivare, skärare och inte minst flatbäddsbjässen Mimaki JFX200.

Signcom infriade sina förväntningar på Sign&Print Scandinavia och slog sitt försäljningsrekord. Under 2019 års upplaga hade företaget bullat upp med fyra montrar där besökare kunde se produkter inom display och printmedia, lösningar inom print och skär. En monter la enbart fokus på lasergravyr.

Signcom lottade även ut en Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75 på mässan. Vinnaren blev Region Blekinge.

Enligt företaget blev ett flertal avtal klara med Mimakis UV LED Print & Cut i UCJV-serien. Dessutom sålde de traditionella storformatprintrar, skärare och appliceringsbord. En annan pjäs som såldes var den stora uv-flatbäddsskrivaren Mimaki JFX200.

– Fantastiskt roligt, säger Simon Nyman, Signcoms produktansvarige för Mimaki, i ett pressmeddelande.

Under mässan visade Signcom även prover på printmedia från ett flertal leverantörer.

– Det går att förena resultat och miljötänkande och vi är oerhört stolta att kunna erbjuda nya, innovativa lösningar inom printmedia. Lösningar som alla vinner på, säger JJ Hendriks, Commercial Director Signcom Group och fortsätter.

– Ett brett kontaktnät och långvariga relationer är stora fördelar när vi sonderar terrängen, väljer ut de bästa alternativen, och förhandlar fram rätt pris som gynnar slutkund.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: 

Fakta om Sign&Print Connect

Välkommen som utställare på Sign&Print Connect 9–11 februari 2021

För första gången möts vi. Alla. Oavsett var vi bor. Oavsett om vi kan resa eller inte. Under tre dagar kopplar vi upp oss. Pratar och diskuterar. Tittar på produkter. Gör affärer. Deltar i seminarier. Tittar på hur andra gör – i andra företag, i andra länder.

Som utställare kan du visa allt – även de där stora maskinerna som svårligen låter sig flyttas. Och för en gångs skull träffar du kunder från hela landet – inte med slagsida på Stockholm. Och varken

Publicerat av: