Svängigt värre i efterbehandlingen

KT90 Curved table.

En flexibel och anpassningsbar transport efter falsningen ska göra det lättare för tryckerier att få plats med efterbehandlingen i trånga lokaler.

MBO har utvecklat en lösning för tryckerier och bokbinderier. I utmatningen på sina falsmaskiner kan broschyrer och andra trycksaker nu vika av i 90 grader, antingen till höger eller vänster. KT90 Curved table som transportören heter ger enligt maskintillverkaren möjligheter att spara platsutrymme i produktionslokalerna, och i förlängningen en bättre effektivitet.

När produkten har falsats så transporteras den vidare inline i antingen en vänster- eller högerkurva, beroende på hur användaren väljer att bygga maskinen. Det betyder att traditionella 16-sidiga broschyrer kan produceras och transporteras via det böjda bordet till uppsamlingen.

Enligt MBO har KT90 Curved Table en enkel design som ger en bra översikt för användaren, och de falsade broschyrerna transporteras plant och försiktigt utan att det avsätts några märken.

MBO visar den nya lösningen på sitt öppna hus, MBO Open House, som kommer äga rum i tyska Oppenweiler 5-6 september.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *