Canon drar ut på turné

Canon tar en rundtur i Sverige med en lastbil fylld med applikationer med utskrifter av varierande slag. Uv-gel tekniken i skrivaren Océ Colorado 1650 står i fokus.

I våras på Fespa-mässan fick Canons senaste storformatsskrivare med uv-gel premiär. Nu drar företaget ut på turné med maskinen. 25 orter i landet ska besökas med ett rullande showroom.

För Canon blev det en lyckad mässa på Fespa i München i våras när de passade på att lansera Océ Colorado-skrivaren 1650 med uv-gel-teknik. Ett maskinsläpp som Sign&Print tidigare har berättat om. Enligt företaget såldes hela 100 sådana maskiner på Fespa. Nu åker de ut på turné för att marknadsföra maskinen ytterligare.

Under fem veckor , med start måndag 2 september i Malmö, ska Canon besöka 25 orter i Sverige. Med sig har de ett mobilt showroom fyllt med applikationer såsom blanka och matta utskrifter och  dubbelsidiga utskrifter. Även Océ Colorado 1650-skrivaren kommer hänga med på resan.

Företaget skriver i ett pressmeddelande, där turnéplanen framgår, att syftet med rundturen är att visa hur tekniken med uv-gel kan öka produktiviteten och utveckla affärerna hos de grafiska producenterna.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *