Canon drar ut på turné

PUBLICERAD: 29 augusti 2019
UPPDATERAD: 29 augusti
Canon tar en rundtur i Sverige med en lastbil fylld med applikationer med utskrifter av varierande slag. Uv-gel tekniken i skrivaren Océ Colorado 1650 står i fokus.

I våras på Fespa-mässan fick Canons senaste storformatsskrivare med uv-gel premiär. Nu drar företaget ut på turné med maskinen. 25 orter i landet ska besökas med ett rullande showroom.

För Canon blev det en lyckad mässa på Fespa i München i våras när de passade på att lansera Océ Colorado-skrivaren 1650 med uv-gel-teknik. Ett maskinsläpp som Sign&Print tidigare har berättat om. Enligt företaget såldes hela 100 sådana maskiner på Fespa. Nu åker de ut på turné för att marknadsföra maskinen ytterligare.

Under fem veckor , med start måndag 2 september i Malmö, ska Canon besöka 25 orter i Sverige. Med sig har de ett mobilt showroom fyllt med applikationer såsom blanka och matta utskrifter och  dubbelsidiga utskrifter. Även Océ Colorado 1650-skrivaren kommer hänga med på resan.

Företaget skriver i ett pressmeddelande, där turnéplanen framgår, att syftet med rundturen är att visa hur tekniken med uv-gel kan öka produktiviteten och utveckla affärerna hos de grafiska producenterna.

.

Läs vidare

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Mässpremiär på Drupa för Zünds Q-Line

Den schweiziska skärbordstillverkaren Zünd ställer ut under mottot ”Performance across the board” och tar med sig Q-Line som lanserades förra våren och nu visas på en mässa för första gången.
Zund 2

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm