De vidgar vinylportföljen

Folier.se breddar sortimentet och blir återförsäljare för den engelska tillverkaren Metamarks självhäftande vinyler.

Portföljen växer hos Folier.se med Metamark M7, som är en premiumvinyl för plotterskärning och kommer i 90 kulörer. Vinylen håller upp till åtta år och har en tjocklek på 70 mikrometer. Enligt Folier.se passar vinylen bra för dekaler till fordon, skyltar och andra typer av långtidsappliceringar.

– Vi har även utökat sortimentet med printvinyl och tillhörande laminat, passande för solvent, Eco-solvent, latex- och uv-skrivare, skriver Folier.se.

Företaget kommer dock att lägga fokus på Metamark MD5, som är en kalandrerad printrar vinyl på 70 mikrometer som har en hållbarhet på upp till 7 år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: