Fespadatum i Madrid ställs in

Fespamässan på IFEMA i Madrid, 24-27 mars är inställd. Några nya datum är ännu inte spikade.

Fespamässan i Madrid skjuts på framtiden till följd av coronavirusets spridning i Europa.

Fespa har tagit beslutet att ställa in Madridmässan 24-27 mars. Det gäller även de två parallella mässorna European Sign Expo och Sportswear Pro. Arrangören skriver i ett pressmeddelande att Fespa skjuts fram till ett ännu obestämt datum på grund av den ”snabbt utvecklande situationen gällande COVID-19”.

I slutet av februari berättade vi att arrangören meddelat att de tagit höjd för Coronavirusets spridning, bland annat preventiva åtgärder gentemot kinesiska utställare. Trots det har alltså arrangören efter dialog med sina berörda parter kommit fram till att det är bättre att skjuta fram mässan. Feedback från utställare, och att få tillgång till mässarenor kommer ligga till grund för när det blir aktuellt med nya datum, meddelar arrangören.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: