Minskade intäkter för Umeåtryckeri

NRA Repro tappar i omsättning och rörelseresultatet i sitt senaste bokslut.

Umeåföretaget NRA Repro har haft en omsättning som legat och skvalpat runt 26-27 miljoner kronor under åren 2015 till 2018. I senaste bokslutet 2018/2019 som stängde 31 augusti redovisar bolaget ett tapp i försäljningen. Omsättningen sjunker med drygt 19 procent och stannar vid 21,3 miljoner kronor.

Även rörelseresultatet sjunker, från föregående årets 2,1 miljoner ner till 1,1 miljoner kronor. Årets resultat efter skatt landar på 837 293 kronor.

NRA Repro ingår i en koncern. Moderbolaget för koncernen är Standardgruppen i Umeå AB.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: