Skyltföretag visar röda siffror

Bokslutet för räkenskapsåret för 2019 är upprättad. Skyltgruppens försäljningen ökar något, men rörelseresultatet minskar.

Skyltgruppen Scandinavia har avlagt sitt bokslut för 2019. Omsättningen ökar med 1,3 miljoner kronor till totalt 30 miljoner kronor, jämfört med föregående året. Rörelseresultatet går från plus till minus, från 215 000 kronor till -949 221 kronor. Även årets resultat efter skatt visar rött, -449 400 kronor.

Skyltgruppen Scandinavia AB i Stockholm bedriver design och försäljning av reklamskyltar. Företaget är ett helägt dotterbolag Skyltgruppen Sverige AB.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Det handlar om operativ excellens och olika applikationer”

Den nya flatbäddsskrivarserien Arizona 2300 från Canon lovar inte bara högre produktivitet utan också ett större antal användarmöjligheter. Den så kallade Flow-tekniken är kärnan i de sex nya modellerna. Sign&Print frågar ut Wouter Derichs, försäljnings- och marknadschef för storformatsgrafik på Canon EMEA.

Publicerat av: