Skyltföretag visar röda siffror

Bokslutet för räkenskapsåret för 2019 är upprättad. Skyltgruppens försäljningen ökar något, men rörelseresultatet minskar.

Skyltgruppen Scandinavia har avlagt sitt bokslut för 2019. Omsättningen ökar med 1,3 miljoner kronor till totalt 30 miljoner kronor, jämfört med föregående året. Rörelseresultatet går från plus till minus, från 215 000 kronor till -949 221 kronor. Även årets resultat efter skatt visar rött, -449 400 kronor.

Skyltgruppen Scandinavia AB i Stockholm bedriver design och försäljning av reklamskyltar. Företaget är ett helägt dotterbolag Skyltgruppen Sverige AB.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: 

Trendspaning: Så ser framtidens bokmarknad ut

Intergrafs webbinarium “”Shaping the furture of books” hade över 200 deltagare från mer än 25 länder. De fick höra om situationen på bokmarknaden såväl som om perspektiven sett från en boktryckare respektive en förläggare i en post-pandemisk värld. Många viktiga ämnen behandlades – från vikten av automatisering, mindre upplagor och minskning av lagerhållning till hållbarhet, “djup” läsning och prenumerationslösningar.

Publicerat av: