Skyltföretag visar röda siffror

Bokslutet för räkenskapsåret för 2019 är upprättad. Skyltgruppens försäljningen ökar något, men rörelseresultatet minskar.

Skyltgruppen Scandinavia har avlagt sitt bokslut för 2019. Omsättningen ökar med 1,3 miljoner kronor till totalt 30 miljoner kronor, jämfört med föregående året. Rörelseresultatet går från plus till minus, från 215 000 kronor till -949 221 kronor. Även årets resultat efter skatt visar rött, -449 400 kronor.

Skyltgruppen Scandinavia AB i Stockholm bedriver design och försäljning av reklamskyltar. Företaget är ett helägt dotterbolag Skyltgruppen Sverige AB.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Kodak: ”Stärk ditt företag med automatisering”

Hur kan man få ett effektivare arbetsflöde med hjälp av olika analysverktyg? Och hur kan automatisering av datainsamling och analys ske med AI och maskininlärning (ML)? Stephen Miller, Director Product Management på Kodak Workflow Software berättar hur företag kan frigöra både tid och resurser, och på så sätt nå tillväxt.

Publicerat av: