Skyltföretag visar röda siffror

Bokslutet för räkenskapsåret för 2019 är upprättad. Skyltgruppens försäljningen ökar något, men rörelseresultatet minskar.

Skyltgruppen Scandinavia har avlagt sitt bokslut för 2019. Omsättningen ökar med 1,3 miljoner kronor till totalt 30 miljoner kronor, jämfört med föregående året. Rörelseresultatet går från plus till minus, från 215 000 kronor till -949 221 kronor. Även årets resultat efter skatt visar rött, -449 400 kronor.

Skyltgruppen Scandinavia AB i Stockholm bedriver design och försäljning av reklamskyltar. Företaget är ett helägt dotterbolag Skyltgruppen Sverige AB.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Prislyft med digital förädling

Vanligt fyrfärgstryck är inte tillräckligt om du vill kräma ut mer pengar ur tryckjobbet. Enligt en undersökning är trycksaksköpare nämligen villiga att betala mellan 24 till 89 procent mer om det appliceras digital förädling. MGI och Konica Minolta har expansion i sikte för maskinserien Jetvarnish. 

Publicerat av: