Smart lösning för att
personalisera mera

Roland DG släpper en rotationsenhet för att kunna printa på cylindriska föremål. Foto: Pressbild

Roland DG adderar en rotationsenhet till sitt erbjudande med planskrivare, serierna Versa-UV-LEF och LEF2. Det innebär att personaliserade utskrifter på cylindriska föremål såsom flaskor, burkar och ljus kan göras över hela ytan eller partiellt på ett objekt.

SC-RD-rotationsenheten kan användas i bordsskrivarna Versa-UV LEF-20, LED-200, LEF2-200, LEF-300 och LEF2-300 UV-LED utan att skrivardelar behöver plockas bort eller att kablar måste anslutas. Rotationsenheten SC-RD hämtar sin el direkt från Versa-UV och styrs via Versaworks 6 RIP-programvaran.

Förpackningar och promotionartiklar

Enligt tillverkaren gör deras uv-bläck med hög vidhäftning det möjligt att skriva ut och personalisera föremål i korta serier för exempelvis promotion- och industriprodukter och förpackningar.

Rotationsenheten SC-RD 200/300 Rotary Axis. Foto: Pressbild

Snabb installation

Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA säger i ett uttalande att den nya enheten ger möjligheter för tryckproducenter att lättare nå nya marknader och kunder.

– Tack vare sin enkla programvaruintegration och snabba installation är SC-RD det enklaste sättet att utöka en uv-skrivares möjligheter.

Roland DG:s nya rotationsenhet är tillgänglig för användare i EMEA-regionen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *