Normalläge för Wikströms

När Wikströms tryckeri stängde sitt bokslut sista april i fjol hade omsättningen minskat marginellt. Företaget ser dock positivt på framtiden. Uppsalatryckeriets affärsidé är att vara ett fullserviceföretag. I senaste årsredovisningen sjönk omsättningen jämfört med samma period föregående räkenskapsår. Men det var marginellt, och försäljningen stannade på närmare 18,4 miljoner kronor. Rörelseresultatet skiljer sig inte heller nämnvärt mellan åren och hamnar på drygt 216 000 kronor. Årets resultat på sista raden, 25 419 kronor.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Kodak: ”Stärk ditt företag med automatisering”

Hur kan man få ett effektivare arbetsflöde med hjälp av olika analysverktyg? Och hur kan automatisering av datainsamling och analys ske med AI och maskininlärning (ML)? Stephen Miller, Director Product Management på Kodak Workflow Software berättar hur företag kan frigöra både tid och resurser, och på så sätt nå tillväxt.

Publicerat av: