Normalläge för Wikströms

När Wikströms tryckeri stängde sitt bokslut sista april i fjol hade omsättningen minskat marginellt. Företaget ser dock positivt på framtiden. Uppsalatryckeriets affärsidé är att vara ett fullserviceföretag. I senaste årsredovisningen sjönk omsättningen jämfört med samma period föregående räkenskapsår. Men det var marginellt, och försäljningen stannade på närmare 18,4 miljoner kronor. Rörelseresultatet skiljer sig inte heller nämnvärt mellan åren och hamnar på drygt 216 000 kronor. Årets resultat på sista raden, 25 419 kronor.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: