Nättryckeri ska visa vägen

Flyeralarms nya Sverigechef Tina Forstén tar rodret när nättryckeriet ska visa sin stora produktportfölj på Connect-mässan.

Hur sammanfattar du det ni kommer att erbjuda på Sign&Print Connect?

– Vi kommer presentera vårt upplägg som leverantör till våra ”resellers”. Vi kommer fokusera på att öka den delen med att vara leverantörer till andra mindre tryckerier och på det sättet ge dem möjligheten att köpa sina mjölk och bröd-produkter från oss till ett lägre pris än vad de själva kan producera, säger Tina Forstén, försäljningschef i Sverige för Flyeralarm, och tillägger:

– Detta ger dem möjlighet att fokusera mer på sina exklusiva produkter och hjälper dem att överleva i dessa coronatider.

Vad kommer ni att lyfta fram mer konkret?

– Vår enorma produktportfölj, snabbhet, kostnadseffektivitet och leveranssäkerhet som gör oss till en lönsam leverantör och partner.

Vad är dina förväntningar på Connect?

– Att få möjlighet att presentera oss för den kundgrupp vi vill jobba med och skapa leads, framtida möten och nya kunder.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: