Nättryckeri ska visa vägen

PUBLICERAD: 29 januari 2021
UPPDATERAD: 29 januari

Flyeralarms nya Sverigechef Tina Forstén tar rodret när nättryckeriet ska visa sin stora produktportfölj på Connect-mässan.

Hur sammanfattar du det ni kommer att erbjuda på Sign&Print Connect?

– Vi kommer presentera vårt upplägg som leverantör till våra ”resellers”. Vi kommer fokusera på att öka den delen med att vara leverantörer till andra mindre tryckerier och på det sättet ge dem möjligheten att köpa sina mjölk och bröd-produkter från oss till ett lägre pris än vad de själva kan producera, säger Tina Forstén, försäljningschef i Sverige för Flyeralarm, och tillägger:

– Detta ger dem möjlighet att fokusera mer på sina exklusiva produkter och hjälper dem att överleva i dessa coronatider.

Vad kommer ni att lyfta fram mer konkret?

– Vår enorma produktportfölj, snabbhet, kostnadseffektivitet och leveranssäkerhet som gör oss till en lönsam leverantör och partner.

Vad är dina förväntningar på Connect?

– Att få möjlighet att presentera oss för den kundgrupp vi vill jobba med och skapa leads, framtida möten och nya kunder.

 

Läs vidare

swissQprint ger 3 års garanti – utan extra kostnad

För 9:e året i rad är swissQprints Nyala flatbäddsskrivare den mest sålda skrivaren i kategorin 'UV flatbädds/hybridskrivare, större än 152,4 cm i prissegmentet 130 000 - 650 000 EUR', enligt analysinstitutet Infosource.
swissqprint-fespa

Epson går i personaliseringens spår

Mindre serier med kundanpassade produkter, det är en tydlig trend i den grafiska branschen. Epson lanserade två nyheter inom detta segment på Fespa: en UV-skrivare och en DTF/DTG-skrivare. Båda instegsmodeller av desktopstorlek.
Epson 1

Blixtrande precision med iEchos nya laserstansmaskin

IEcho tog med sig en lång rad skärmaskiner till Fespa. Den som kanske fångade besökarnas intresse mest var laserstansmaskinen LCT350 som i blixtrande attacker skar etiketter.
FotoJet-(63)

Projicering av motivet för exakt textiltryck

Den stora nyheten hos Stahls under Fespa var utan tvekan nya Hotronix ProPlace IQ, en patenterad lösning där motivet projiceras på tyget för en exakt placering av trycket.
Stahls 1

Senaste nytt

Mycket DTF men inte så mycket AI på FESPA

FESPA-mässan är slut för den här gången och förväntningarna inför Drupa ökar. Sign&Print pratade med Kim Harris på Vikiallo om vilka trender han såg på mässan.
Fespa

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Ingen sammanslagning med PWA – SBPR kan läggas ner

Den kommunicerade sammanslagningen av profil- och promotionföreningarna SBPR och PWA är ingen sammanslagning. Rent teknisk kan SBPR läggas ner samtidigt som PWA byter namn och öppnar upp för en ny typ av medlemmar. 
Roger-Nilsson

Zünd visar automatisering med robotar

Robotarna blir allt mer avancerade och Zünds skyltlösningar erbjuder skylttillverkare betydande möjligheter till effektivitet.
zund-fespa_01