Nättryckeri ska visa vägen

Flyeralarms nya Sverigechef Tina Forstén tar rodret när nättryckeriet ska visa sin stora produktportfölj på Connect-mässan.

Hur sammanfattar du det ni kommer att erbjuda på Sign&Print Connect?

– Vi kommer presentera vårt upplägg som leverantör till våra ”resellers”. Vi kommer fokusera på att öka den delen med att vara leverantörer till andra mindre tryckerier och på det sättet ge dem möjligheten att köpa sina mjölk och bröd-produkter från oss till ett lägre pris än vad de själva kan producera, säger Tina Forstén, försäljningschef i Sverige för Flyeralarm, och tillägger:

– Detta ger dem möjlighet att fokusera mer på sina exklusiva produkter och hjälper dem att överleva i dessa coronatider.

Vad kommer ni att lyfta fram mer konkret?

– Vår enorma produktportfölj, snabbhet, kostnadseffektivitet och leveranssäkerhet som gör oss till en lönsam leverantör och partner.

Vad är dina förväntningar på Connect?

– Att få möjlighet att presentera oss för den kundgrupp vi vill jobba med och skapa leads, framtida möten och nya kunder.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: