Betydande bortfall för Västeråstryckeri

PUBLICERAD: 19 augusti 2021
UPPDATERAD: 19 augusti

TB Printsolutions tappade drygt 17 procent i försäljningen för verksamhetsåret 2020, jämfört med föregående året.

Västeråstryckeriets kunder återfinns främst i event- och retailbranschen samt inom utomhusreklam och industrin. Kundbortfallet och den minskade försäljningen ses främst bland kunderna inom event och retail. Stundtals har intäkterna varit noll i dessa kategorier, framgår i bokslutet. Omsättning för helåren 2019 och 2020 minskade från 99,9 miljoner till 82,7 miljoner kronor. Rörelseresultatet gick från drygt 6 miljoner ner till 828 000 kronor. Årets resultat efter hamnar på plus, 2 miljoner kronor.

Läs vidare

Flexa utlovar innovativa lösningar

Flexa deltar på Drupa 2024 för första gången. Det italienska företaget ska visa innovativa lösningar inom skärning, laminering och rullskärning.
Easy-plus

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

V-TAB köper KB-MEDIA

Halländska digitaltryckeriet KBMEDIA uppgår i V-TAB men kommer finnas kvar som eget varumärke. Förhoppningen är en stark fullserviceaktör i regionen.
v-tab kbmedia

Senaste nytt

De visade linjer med helautomatisk bokproduktion

Efterbehandlingsexperterna Horizon visade hur man skapar den smarta fabriken på Drupa.
_DSC0615

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2

Scandinavian Print Group expanderar ytterligare

Tryckerikoncernen öppnar plånboken igen.
Esben_Mols_Kabell