Tryckerikunder och produktion flyttas

PUBLICERAD: 29 november 2021
UPPDATERAD: 29 november
Holmbergs har skrivit samarbetsavtal med Åtta.45. Foto: Pixabay

Holmbergs ingår ett samarbetsavtal med Åtta.45 som tar över produktion och kundrelationer.

Åtta.45 tar över Holmbergs kundrelationer, produktion samt kommer att fungera som strategisk partner till Malmöföretagets moderbolag, Paragon Group. Det skriver Holmbergs på sin sajt:

”Vi har valt Åtta.45 Tryckeri AB som är ett av Sveriges största tryckerier.”

Avtalet börjar gälla från och med 1 december 2021:

”Med detta samarbetsavtal kommer Åtta.45 Tryckeri AB att göra allt för att hjälpa Holmbergs kunder i möjligaste mån med påbörjade arbeten men också framtida produktioner.”

Åtta.45 har tre större produktionsenheter belägna i Falun, Stockholm och Malmö med dotterbolaget CA Andersson. Bolaget omsatte 520 miljoner kronor år 2020. Holmbergs meddelar vidare att deras kundportaler och webshopar kommer vara fortsatt tillgängliga för att säkerställa en sömlös övergång.

 

Läs vidare

Tryckeri i Skene ökar resultat

Markbladet Tryckeri minskade sin omsättning för 2020 marginellt medan rörelseresultatet ökade.

Resultatet steg hos Addbrand

Försäljningen dök under 200 miljoner kronor, men rörelseresultatet gick upp, visar Addbrand Swedens räkenskapsår 2020.

Tryckerikedja tappade 26 procent

Covid-19 pandemin blev kännbar för Justnu:s verksamhetsår 2020. Försäljningstappet blev betydande jämfört med föregående år, visar senaste bokslutet.

Starkt resultat trots motigt år

Ett klart försäljningstapp, men 2020 blev ett bättre år än väntat för JCDecaux som är verksamma inom utomhusreklam över hela Sverige.

Senaste nytt

Stockholmstryckeri växlar upp

US-AB lägger i en högre växel med ett fullutrustat broschyrhäftsystem från Plockmatic och satsar samtidigt på att bredda erbjudandet med en e-handelsplattform för profiltrycksaker.
Usab3

Vinnarna klara i folietävling

Den årliga Hexis-fototävlingen fick in fler än 450 bidrag. Nu har vinnarna utsetts.
Hexis_collage_1

Spandex satsar på pvc-fri folie

Med målet att det ska vara precis lika enkelt och billigt att välja pvc-fria som traditionella folier så lanserade Spandex i dagarna sin nya serie print- och skärfolier, ImagePerfect EverGreen.
Screenshot 2022-12-07 at 12.01.51

Servicefokus och försäljningsrekord i sikte

Återförsäljaren KA Olsson & Gems ser ut att stänga verksamhetsåret med de bästa försäljningssiffrorna någonsin, enligt försäljningschefen Emil Gillmor. Förklaringen beror delvis på ett uppsving på dekor­sidan. Samtidigt vässas produktportföljen ytterligare med fler nyheter för bilfolierare.
emil