Scandbook får tillförordnad koncern-vd

Håvard Grjotheim trappar tillfälligt ned och lämnar över vd-posten till Paulius Juska. Foto: Arkiv/Peter Ollén

Från den 1 januari 2022 tar Paulius Juska över som tillförordnad vd för koncernen Scandbook. Detta eftersom tidigare vd:n Håvard Grjotheim valt att trappa ned sina åtaganden tillfälligt av hälsoskäl. 

Paulius Juska är sedan tidigare vd för Scandbook UAB i Klaipeda i Litauen, nu blir han alltså även vd för hela koncernen Scandbook. Håvard Grjotheim fortsätter som styrelsemedlem i bolaget och
kommer att arbeta med strategiska frågor.

Scandbook producerar böcker, främst skönlitteratur i hårdband- mjukband- och pocketutförande. Bolaget fokuserar på svartvitt tryck, både digitalt och i offset. Dessutom erbjuder man specialeffekter och ytbehandlingar av trycksaker samt bokdisplayer.

Här kan du läsa en intervju med Håvard Grjotheim som Sign&Print gjorde i höstas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]