Från AGI till Sign&Print

PUBLICERAD: 26 augusti 2015
UPPDATERAD: 26 augusti

peter_ollen_ny_800px

Från AGI till Sign&Print

Hej läsare,

Nu byter vi namn till Sign&Print. Namnet blir mer logiskt i förhållande till våra systertidningar Cap&Design och 3DP, som så tydligt berättar vad de handlar om. Både AGI och Grafiskt Forum får vila i bokhyllan. Det fina med att de är tryckta, är ju att ingenting försvinner – historien finns med oss så länge vi behåller vårt tryck.

Även om vi älskar att göra tryckta tidningar, så öppnar vi i dag också en ny webbsida, signprint.se, och har ny layout på nyhetsbrevet. Allting blir till Sign&Print, precis som våra mässor. Nästa mässa är förresten redan den 23 och 24 september i Odense, mitt i Danmark. Årets mässa är 50 procent större, så flytten till Odense har visat sig vara helt rätt.

Med vår nya sajt ges möjligheten att få läsa mycket mer. En hel del artikelmaterial kommer att läggas ut. Samma sak gäller ekonomiska rapporter, som vi kommer att lägga ut, efterhand som UC hinner registrera dem. Allt som krävs är att du håller koll på din tryckta tidning, där dina inloggningsuppgifter står på baksidan.

Länkar till det mesta kommer i våra nyhetsbrev, som nu kommer måndag, onsdag och fredag. Allt för att nyheterna ska vara färska när du får dem.

Behöver du en prenumeration, för att komma åt det låsta innehållet, får du gärna klicka här.

Trevlig läsning önskar
Peter Ollén, chefredaktör

Läs vidare

Anmäl dig till "Wrap & Remix by Antalis"

Antalis lanserar en helt ny tävling utöver det vanliga, med helt fantastiska priser att vinna. Bl.a en ikonisk 1965 Ford Mustang 350GT V8, HP Latex 630 Print & Cut eller VIP biljetter för Formel 1 Grand Prix i Italien. Tävlingen pågår från 1/2 till 30/6 2024.
3-main

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

V-TAB köper KB-MEDIA

Halländska digitaltryckeriet KBMEDIA uppgår i V-TAB men kommer finnas kvar som eget varumärke. Förhoppningen är en stark fullserviceaktör i regionen.
v-tab kbmedia

ZetaDisplay köper österrikiskt digitalt skyltföretag

Det digitala skyltföretaget ZetaDisplay gör ännu ett storförvärv i och med köpet av Österrikiska Peakmedia. Malmöföretaget vill vara drivande i konsolideringar på den europeiska marknaden inom digital signage.
ZetaDisplay-web

Senaste nytt

Roland DG blandar stort och smått

Roland DG fokuserar på senaste släppen på årets Fespa-mässa med såväl mindre skrivbordsvarianter som storformatsskrivare med ”print and cut”-funktion.
Roland

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w