Från AGI till Sign&Print

PUBLICERAD: 26 augusti 2015
UPPDATERAD: 26 augusti

peter_ollen_ny_800px

Från AGI till Sign&Print

Hej läsare,

Nu byter vi namn till Sign&Print. Namnet blir mer logiskt i förhållande till våra systertidningar Cap&Design och 3DP, som så tydligt berättar vad de handlar om. Både AGI och Grafiskt Forum får vila i bokhyllan. Det fina med att de är tryckta, är ju att ingenting försvinner – historien finns med oss så länge vi behåller vårt tryck.

Även om vi älskar att göra tryckta tidningar, så öppnar vi i dag också en ny webbsida, signprint.se, och har ny layout på nyhetsbrevet. Allting blir till Sign&Print, precis som våra mässor. Nästa mässa är förresten redan den 23 och 24 september i Odense, mitt i Danmark. Årets mässa är 50 procent större, så flytten till Odense har visat sig vara helt rätt.

Med vår nya sajt ges möjligheten att få läsa mycket mer. En hel del artikelmaterial kommer att läggas ut. Samma sak gäller ekonomiska rapporter, som vi kommer att lägga ut, efterhand som UC hinner registrera dem. Allt som krävs är att du håller koll på din tryckta tidning, där dina inloggningsuppgifter står på baksidan.

Länkar till det mesta kommer i våra nyhetsbrev, som nu kommer måndag, onsdag och fredag. Allt för att nyheterna ska vara färska när du får dem.

Behöver du en prenumeration, för att komma åt det låsta innehållet, får du gärna klicka här.

Trevlig läsning önskar
Peter Ollén, chefredaktör

Läs vidare

Flexa utlovar innovativa lösningar

Flexa deltar på Drupa 2024 för första gången. Det italienska företaget ska visa innovativa lösningar inom skärning, laminering och rullskärning.
Easy-plus

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

V-TAB köper KB-MEDIA

Halländska digitaltryckeriet KBMEDIA uppgår i V-TAB men kommer finnas kvar som eget varumärke. Förhoppningen är en stark fullserviceaktör i regionen.
v-tab kbmedia

Senaste nytt

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)

De visade linjer med helautomatisk bokproduktion

Efterbehandlingsexperterna Horizon demonstrerade hur man skapar den smarta fabriken på Drupa.
_DSC0615

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2