Wikströms tryckeri är positiva trots tapp

För Wikströms tryckeri förde förra räkenskapsåret med sig ett litet tapp i både omsättning och rörelseresultat. Mellan 2013-2014 låg deras nettoomsättning på 20 miljoner kronor, och årets redovisning visar en liten minskning till 19 miljoner. Rörelseresultatet har däremot gått från plus till minus – i år hamnar det på -700 000 kronor jämfört med positiva 300 000 från året innan.

De nämner i sin redovisning branschens minskade volymer och att den utvecklingen påverkat även dem, men att våren inneburit en tydlig ökning och att det gör att de ser positivt på framtiden.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Kodak: ”Stärk ditt företag med automatisering”

Hur kan man få ett effektivare arbetsflöde med hjälp av olika analysverktyg? Och hur kan automatisering av datainsamling och analys ske med AI och maskininlärning (ML)? Stephen Miller, Director Product Management på Kodak Workflow Software berättar hur företag kan frigöra både tid och resurser, och på så sätt nå tillväxt.

Publicerat av: