Rejäl omsättning men blygsamt resultat

PUBLICERAD: 17 maj 2017
UPPDATERAD: 17 maj

Kuvertteamet levererar varor och tjänster till det grafisk ledet, såväl med som utan tryck. Kuvertteamet som är ett dotterbolag till Mayer Scandinavia Holding AB, ökade sin omsättning för räkenskapsåret 2016 med cirka 17,4 miljoner kronor till 188,9 miljoner. Rörelseresultatet innebär dock inga större förändringar och landar på drygt 11,9 miljoner kronor jämfört med 2015 som låg på 11,3 miljoner.

Styrelsen pekar ut att den framtida utvecklingen förväntas fortsätta som tidigare, med reservation för risker som kan komma att påverka bolaget såsom en svängande konjunktur eller en negativ valutaeffekt avseende bolagets varuinköp.

Läs vidare

Tryckerikunder och produktion flyttas

Holmbergs ingår ett samarbetsavtal med Åtta.45 som tar över produktion och kundrelationer.
laptop-3196481_1920

Tryckeri i Skene ökar resultat

Markbladet Tryckeri minskade sin omsättning för 2020 marginellt medan rörelseresultatet ökade.

Resultatet steg hos Addbrand

Försäljningen dök under 200 miljoner kronor, men rörelseresultatet gick upp, visar Addbrand Swedens räkenskapsår 2020.

Tryckerikedja tappade 26 procent

Covid-19 pandemin blev kännbar för Justnu:s verksamhetsår 2020. Försäljningstappet blev betydande jämfört med föregående år, visar senaste bokslutet.

Senaste nytt

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)