Rejäl omsättning men blygsamt resultat

PUBLICERAD: 17 maj 2017
UPPDATERAD: 17 maj

Kuvertteamet levererar varor och tjänster till det grafisk ledet, såväl med som utan tryck. Kuvertteamet som är ett dotterbolag till Mayer Scandinavia Holding AB, ökade sin omsättning för räkenskapsåret 2016 med cirka 17,4 miljoner kronor till 188,9 miljoner. Rörelseresultatet innebär dock inga större förändringar och landar på drygt 11,9 miljoner kronor jämfört med 2015 som låg på 11,3 miljoner.

Styrelsen pekar ut att den framtida utvecklingen förväntas fortsätta som tidigare, med reservation för risker som kan komma att påverka bolaget såsom en svängande konjunktur eller en negativ valutaeffekt avseende bolagets varuinköp.

Läs vidare

Tryckerikunder och produktion flyttas

Holmbergs ingår ett samarbetsavtal med Åtta.45 som tar över produktion och kundrelationer.
laptop-3196481_1920

Tryckeri i Skene ökar resultat

Markbladet Tryckeri minskade sin omsättning för 2020 marginellt medan rörelseresultatet ökade.

Resultatet steg hos Addbrand

Försäljningen dök under 200 miljoner kronor, men rörelseresultatet gick upp, visar Addbrand Swedens räkenskapsår 2020.

Tryckerikedja tappade 26 procent

Covid-19 pandemin blev kännbar för Justnu:s verksamhetsår 2020. Försäljningstappet blev betydande jämfört med föregående år, visar senaste bokslutet.

Senaste nytt

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

TAG Reklam: "Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan"

TAG Reklam är en veteran bland Karlstads många profilföretag och uppnådde sin högsta omsättning senaste året 2022/2023. I sitt nattklubbssvarta showroom satsar de på minimalism för att underlätta för kunderna.
– Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan, säger Andreas Gustafsson, vd.
DSC_5547

Tryckcentrum växer digitalt genom förvärv

Tryckcentrum i Blekinge förvärvar Altefur Development och den 1 mars öppnas en ny avdelning som kommer att fokusera på digital kommunikation.
Tryckcentrum

Profilföretaget Printer gör satsning i Finland

Brover Group-ägda Printer, e-handlare inom reklam- och trycksaker, har verkat på den svenska marknaden under några år. Nu tar företaget steget över Östersjön och går in i grannlandet Finland.
Printer Finland