Visar tapp i försäljningen

Offset- och digitaltryckeriet Printfabriken visar på nedåtgående siffror i såväl omsättning som rörelseresultat.

Printfabriken i Karlskrona med offset- och digitaltryck som sitt signum gör ett något sämre år avseende räkenskapsåret 2016. Nettoomsättningen för räkenskapsåret 2016 minskade med cirka 1,6 miljoner, till 40,1 miljoner kronor. Rörelseresultatet visar likaså nedåtgående siffror, från drygt  744 000 kronor till drygt 97 000.  2016 års siifror justeras dock genom en återföring av periodiseringsfond till ett plusresultat, från 415 ooo kronor under år 2015 till drygt 1,1 miljoner kronor i årsredovisningen för 2016.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: