Visar tapp i försäljningen

Offset- och digitaltryckeriet Printfabriken visar på nedåtgående siffror i såväl omsättning som rörelseresultat.

Printfabriken i Karlskrona med offset- och digitaltryck som sitt signum gör ett något sämre år avseende räkenskapsåret 2016. Nettoomsättningen för räkenskapsåret 2016 minskade med cirka 1,6 miljoner, till 40,1 miljoner kronor. Rörelseresultatet visar likaså nedåtgående siffror, från drygt  744 000 kronor till drygt 97 000.  2016 års siifror justeras dock genom en återföring av periodiseringsfond till ett plusresultat, från 415 ooo kronor under år 2015 till drygt 1,1 miljoner kronor i årsredovisningen för 2016.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: