Blygsam vändning för blankettryckeri


I sin senaste årsredovisning visar Lidbergs grafiska AB upp ett förbättrat resultat. Men omsättningen är närmast identisk från föregående år.

2016 omsatte Lidbergs grafiska AB 34,8 miljoner kronor. Efterföljande räkenskapsår hamnade omsättningen på snarlika 34,5 miljoner. Trots det kunde bolaget under samma period förbättra sitt resultat efter skatt, från 7 000 – till 156 000 kronor. Mellan 2016 och 2017 mer än halverades bolagets minussiffror i rörelseresultatet, från -1 302 miljoner till -622 000 kronor. Lidbergs grafiska AB är ett blankettryckeri. I maj 2017 fusionerades dotterbolaget Rolfs Tryckeri AB in i huvudbolaget.

Text: Petter Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Insteg till uv-gel

Henrik Åkerman var glad att få visa nya Colorado 1630 i Canons monter. Med den här instegsmodellen av uv-gel tekniken hoppas företaget nå en bredare publik. Precis som sina större syskon så erbjuder den möjligheten att mixa glansigt och matt tryck i samma bild. Och uv-torkningen gör att trycket kan levereras direkt till kund.

Publicerat av: