Paragon anställer i Sverige

Holmbergs som är en del av Paragon-koncernen får personaltillskott i verksamheten.

Paragon Group, som representeras av Holmbergs i Sverige, rekryterar två personer för att få fart på försäljningen.

Paragon Group är en leverantör av tjänster för bland annat kundkommunikation och grafiska tjänster. Koncernen har gjort klart med två nya rekryteringar i Sverige för att bredda verksamheten genom Paragon Communication Sweden.

Utveckla försäljningen

Paul Sandell kommer att ansvara för att strategiskt utveckla försäljningen.

Paul Sandell går in i rollen som CSO, med ansvar för att strategiskt utveckla försäljningen i Sverige. Annica Ljungberg blir ansvarig för verksamheten i Göteborg.

– Vi är väldigt glada över att Paul och Annica ansluter till vårt team. De bidrar båda med lång och gedigen erfarenhet från kommunikationsbranschen och delar vår vision om framtiden, säger John Eager, vd för Paragon Graphic Services.

Kompetens och tjänster

Enligt John Eager handlar satsningen om att möta marknadens framtida krav med en helhetslösning av kompetens och tjänster för  kreativ och strategisk kommunikation för alla kanaler. Paul Sandell och Annica Ljungberg kommer båda närmast från tryckeriet CA Andersson AB. Paul Sandell var där försäljningschef och Annica Ljungberg var ansvarig för tryckeriets verksamhet i Göteborg.

Malmö och Göteborg

Holmbergs i Malmö har varit en del av Paragon Group sedan 2014. I Norden har koncernen av 18 produktionsenheter. Paragon Communication Sweden kommer att ha tillgång till samtliga Paragons tjänster i sin försäljning. Det svenska teamet utgörs inledningsvis av elva personer, fördelade på ett nystartat kontor i Göteborg samt på Holmbergs grafiska produktionsenhet i Malmö.

Paragon Group omsätter totalt drygt 850 miljoner euro och har över 6 500 anställda.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: