Paragon anställer i Sverige

PUBLICERAD: 21 oktober 2019
UPPDATERAD: 21 oktober
Holmbergs som är en del av Paragon-koncernen får personaltillskott i verksamheten.

Paragon Group, som representeras av Holmbergs i Sverige, rekryterar två personer för att få fart på försäljningen.

Paragon Group är en leverantör av tjänster för bland annat kundkommunikation och grafiska tjänster. Koncernen har gjort klart med två nya rekryteringar i Sverige för att bredda verksamheten genom Paragon Communication Sweden.

Utveckla försäljningen
Paul Sandell kommer att ansvara för att strategiskt utveckla försäljningen.

Paul Sandell går in i rollen som CSO, med ansvar för att strategiskt utveckla försäljningen i Sverige. Annica Ljungberg blir ansvarig för verksamheten i Göteborg.

– Vi är väldigt glada över att Paul och Annica ansluter till vårt team. De bidrar båda med lång och gedigen erfarenhet från kommunikationsbranschen och delar vår vision om framtiden, säger John Eager, vd för Paragon Graphic Services.

Kompetens och tjänster

Enligt John Eager handlar satsningen om att möta marknadens framtida krav med en helhetslösning av kompetens och tjänster för  kreativ och strategisk kommunikation för alla kanaler. Paul Sandell och Annica Ljungberg kommer båda närmast från tryckeriet CA Andersson AB. Paul Sandell var där försäljningschef och Annica Ljungberg var ansvarig för tryckeriets verksamhet i Göteborg.

Malmö och Göteborg

Holmbergs i Malmö har varit en del av Paragon Group sedan 2014. I Norden har koncernen av 18 produktionsenheter. Paragon Communication Sweden kommer att ha tillgång till samtliga Paragons tjänster i sin försäljning. Det svenska teamet utgörs inledningsvis av elva personer, fördelade på ett nystartat kontor i Göteborg samt på Holmbergs grafiska produktionsenhet i Malmö.

Paragon Group omsätter totalt drygt 850 miljoner euro och har över 6 500 anställda.

 

Läs vidare

Tapet- och rullproduktion: Tätt samarbete intensifieras

Skrivarleverantören Canon och leverantören av efterbehandlingsutrustning, Fotoba, intensifierar samarbetet med gemensamma demonstrationslokaler hos den skandinaviska Fotoba-återförsäljaren PMH Systems i Ringsted.
Fotoba-canon_01

Först med planprinter: ”Tidsvinsten är enorm”

Level 10 i Västra Frölunda är först i Sverige med att installera en ny planprinter som ska få dem att växa på skyltsidan. Arbetstiden för de två skyltmakarna i huset kapas nu rejält.
Niclas

Textilföretaget som breddar sin profil

Helsingborgsbaserade Profilewear firar i år 10-årsjubileum och har under årens lopp hunnit bli varma i kläderna när det gäller textil. Nu vill företaget även satsa på andra profilprodukter.
Epson SC-red kopiera

Tryckeriet som älskar utmaningar

Störst går först i maskinväg hos tremannaföretaget D-Max Print när de investerar i nytt. Snabba tempoväxlingar och att ta fram fiffiga speciallösningar till kunderna utmärker den lilla, men kraftfulla produktionen.
D-Max

Senaste nytt

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Explosivt bidrag vinner Print Power Awards

Designstudenten Isabella Wretman i Stockholm vinner årets Print Power Awards. Årets tema var yttrandefrihet och 22-åringens bidrag "Sprängkraft" föll juryn i smaken. 
isabella1

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5