Molnbaserad tjänst ska frigöra tid

Mathias Erlandsson grundade Omikai 2013 och är fortfarande vd i företaget. Foto: Arkiv

Omikais molnbaserade tjänst, Cloud ERP, har växt snabbt och finns nu översatt till flera språk. Under Sign&Print Connect kommer företaget att demonstrera hur tjänsten fungerar.

Cloud ERP är ett e-handels- och affärssystem som hjälper företag inom grafisk industri med lösningar för automatiserad produktion, försäljning och kontroll. Syftet är att frigöra tid och resurser för kunden.

– Vi kommer att visa den kompletta plattformen som består av Web2Print, MIS/ERP och Business Intelligence (BI), säger Mathias Erlandsson, vd och grundare av Omikai.

Det Västeråsbaserade företaget startades 2013 och har alltså sedan dess etablerat sig i flera länder. Omikai riktar sig till företag inom såväl förpackningsindustrin som till sign- och printmarknaden.

Pandemins effekter på branschen

Mathias Erlandsson säger att medverkan på en digital mässa är viktig, inte minst med tanke på de effekter som pandemin haft på branschen.

– Det betyder mycket att synas. Vi ser fram mot att få bra dialog med olika företag inom den grafiska industrin. Få bättre förståelse för vilka utmaningar branschen står inför, särskilt med tanke på det utmanande år som många precis har gått igenom.

– Vi ser fram mot att få presentera hur vi kan hjälpa branschen att nå sina mål med hjälp av våra produkter och tjänster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: