Molnbaserad tjänst ska frigöra tid

Mathias Erlandsson grundade Omikai 2013 och är fortfarande vd i företaget. Foto: Arkiv

Omikais molnbaserade tjänst, Cloud ERP, har växt snabbt och finns nu översatt till flera språk. Under Sign&Print Connect kommer företaget att demonstrera hur tjänsten fungerar.

Cloud ERP är ett e-handels- och affärssystem som hjälper företag inom grafisk industri med lösningar för automatiserad produktion, försäljning och kontroll. Syftet är att frigöra tid och resurser för kunden.

– Vi kommer att visa den kompletta plattformen som består av Web2Print, MIS/ERP och Business Intelligence (BI), säger Mathias Erlandsson, vd och grundare av Omikai.

Det Västeråsbaserade företaget startades 2013 och har alltså sedan dess etablerat sig i flera länder. Omikai riktar sig till företag inom såväl förpackningsindustrin som till sign- och printmarknaden.

Pandemins effekter på branschen

Mathias Erlandsson säger att medverkan på en digital mässa är viktig, inte minst med tanke på de effekter som pandemin haft på branschen.

– Det betyder mycket att synas. Vi ser fram mot att få bra dialog med olika företag inom den grafiska industrin. Få bättre förståelse för vilka utmaningar branschen står inför, särskilt med tanke på det utmanande år som många precis har gått igenom.

– Vi ser fram mot att få presentera hur vi kan hjälpa branschen att nå sina mål med hjälp av våra produkter och tjänster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: