Summerar kalkylsystem för koll på siffrorna

Delägarna Christina Persson och Anders Appell (till höger) medverkar på Sign&Print Connect för att berätta mer om Summa Kalkylsystem. Foto: Claes Nordström

Skövdeföretaget Summa Kalkylsystem gästar Sign&Print Connect för att visa upp sitt affärs- och produktionssystem för tryck, print, expo och byrå.

Berätta mer om er produkt?

– Summa är en produkt med många ingående delar som till exempel kalkylering, planering, säljstöd, lagerhantering, uppföljning och webb-order, säger Christina Persson på Summa.

Är det något speciellt ni kommer att lyfta fram under Connect?

– Vi har stort fokus på att Summa kan kopplas mot många olika för- och eftersystem samt på att automatisera olika flöden.

Vad har ni för förväntningar inför mässan?

– Vi hade gärna, som många andra, önskat att kunna träffas på en fysisk mässa. Under rådande läge ser vi ändå att vi får tänka om och nytt och därför vill vi delta på den digitala mässan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: