Summerar kalkylsystem för koll på siffrorna

PUBLICERAD: 2 februari 2021
UPPDATERAD: 2 februari
Delägarna Christina Persson och Anders Appell (till höger) medverkar på Sign&Print Connect för att berätta mer om Summa Kalkylsystem. Foto: Claes Nordström

Skövdeföretaget Summa Kalkylsystem gästar Sign&Print Connect för att visa upp sitt affärs- och produktionssystem för tryck, print, expo och byrå.

Berätta mer om er produkt?

– Summa är en produkt med många ingående delar som till exempel kalkylering, planering, säljstöd, lagerhantering, uppföljning och webb-order, säger Christina Persson på Summa.

Är det något speciellt ni kommer att lyfta fram under Connect?

– Vi har stort fokus på att Summa kan kopplas mot många olika för- och eftersystem samt på att automatisera olika flöden.

Vad har ni för förväntningar inför mässan?

– Vi hade gärna, som många andra, önskat att kunna träffas på en fysisk mässa. Under rådande läge ser vi ändå att vi får tänka om och nytt och därför vill vi delta på den digitala mässan.

Läs vidare

Det är hett för Connect-besökarna

Vi samtalade med SignPrint Connect-besökare om vad de var på jakt efter i det stora mässutbudet.
FotoJet (11)

Helautomatiskt skärsystem huvudnumret för Convertec

Helautomatiska skärsystem från italienska Elitron och nya modeller i amerikanska Mark Andys serie av digitala etikettpressar. Det är något av det Convertec kommer att visa i sin digitala monter under mässan Sign&Print Connect, 9–11 februari.
Convertec

Xeikon klara för Connect

Xeikon gör entré med nya högvolymspressar för det grafiska segmentet. Planen var att visa dem publikt på Drupa i fjol. Nu blir det istället digital visning under tre mässdagar på Sign&Print Connect.
Xeikon

Skärmar för digital skyltning i fokus

Spångaföretaget SwedX ägnar sig åt alla möjliga typer av digital skyltning och har stora namn som Audi, Toyota och Novotel Hotels bland sina kunder.
B695D95B-3377-4738-B5B2-39D9A6BE259A (002)

Senaste nytt

Mycket DTF men inte så mycket AI på FESPA

FESPA-mässan är slut för den här gången och förväntningarna inför Drupa ökar. Sign&Print pratade med Kim Harris på Vikiallo om vilka trender han såg på mässan.
Fespa

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Ingen sammanslagning med PWA – SBPR kan läggas ner

Den kommunicerade sammanslagningen av profil- och promotionföreningarna SBPR och PWA är ingen sammanslagning. Rent teknisk kan SBPR läggas ner samtidigt som PWA byter namn och öppnar upp för en ny typ av medlemmar. 
Roger-Nilsson

Zünd visar automatisering med robotar

Robotarna blir allt mer avancerade och Zünds skyltlösningar erbjuder skylttillverkare betydande möjligheter till effektivitet.
zund-fespa_01