Color Systems plockar in rutinerad veteran

PUBLICERAD: 27 januari 2010
UPPDATERAD: 27 januari
Kent Larsson, ny medarbetare på Color Systems.
Kent Larsson, ny medarbetare på Color Systems.

Color Systems får en ny medarbetare i form av Kent Larsson som gör ”comeback” i branschen.

Kent har många års erfarenhet av framför allt skyltbranschen. Under 80-talet drev han eget skyltföretag, under 90-talet arbetade han hos R&D i Laholm och han har ägt och drivit återförsäljaren Grafisk Data som bland annat jobbade mycket med Rolands storformatsprodukter.

– För att kunna bibehålla en hög service och fortsätta att göra ett bra jobb behöver vi mer resurser. Att kunna förstärka med en person med Kents rutin känns toppen, säger Magnus Edfeldt på Color Systems.

Läs vidare

Har Drupa svaren på branschens utmaningar?

Efter en paus på åtta år kan vi på nytt besöka Drupa för att se vad leverantörerna tycker att vi behöver.
drupa24_08

Grafiska företagen kritiserar att staten äger Strålfors

I en debattartikel kritiserar Grafiska Företagens vd Eva Glückman att staten via Postnord äger ett tryckeri, dotterbolaget Strålfors. "Hela syftet med förvärvet av Strålfors var att växa i värdekedjan uppströms och skydda Postnords volymer från konkurrerande distribution".
Eva G Grafiska

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Senaste nytt

Konica Minolta: "Vi kommer visa de största maskinerna någonsin"

Konica Minolta planerar att visa upp ett 20-tal europeiska premiärer på Drupa. Med 2 400 kvadratmeter kommer de ha en av de största montrarna på mässan.
Allfors-Wennerberg

De lockar med 16 förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda 16 olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
image005

Förändringar i Elanders ledning

Åsa Vilsson är ny CFO (chief financial officer) på Elanders.
åsa

Stibos köp av V-Tab: "En dröm jag haft i tio år"

Efter många turer är nu danska Stibo Completes köp av V-Tab i Vimmerby klart. Samtidigt innebär det att verksamheten i Norrahammar lägger ner. Stibo Completes vd Søren Henrikssen pekar ut riktningen i en intervju med Sign&Print.
stibo_soren_henriksen