Johan Mikaelsson får toppjobb hos Plockmatic

Plockmatic, som nu är i full färd med att sprida liggande A4 utöver världen, har anställt Johan Mikaelsson som affärsområdeschef för inline system. Det betyder att det är Johan som ska resa runt i världen och säkra att Plockmatics utrustning sitter inline på samtliga skrivartillverkares produkter.

Johan har tidigare varit försäljnings- och marknadschef för Xerox i Norden och har efter det även arbetat med andra tillverkare. Sammantaget ger det honom ett brett internationellt kontaktnät. Han tar över efter Scott Russell, som även han kom till Plockmatic från samma roll som Johan haft i Xerox i Norden. Scott planerar att pensionera sig under hösten.

Så här kommenterar koncernchef Jan Marstorp:

– Jag är glad att Johan nu valt att arbeta hos oss. Han kommer att kunna gå rakt in i jobbet och känner våra produkter sedan tidigare. Xerox är ett av våra äldsta samarbeten även om vi i dag jobbar tätt ihop även med Ricoh, Sharp, Konica Minolta och Canon.

­– Jag har haft en rivstart med att träffa alla i Plockmatics organisation. Nu ser jag fram emot att även komma ut och träffa våra kunder. Det här är väldigt roligt för mig, säger Johan Mikaelsson och kommenterar vidare:

– Plockmatics ambition är att fortsatt vara den ledande leverantören till våra kunder och partners av professionella applikationslösningar och färdigframställda produkter, såsom foldrar, häften, böcker med mera, vars syfte är att skapa användbara och kommersiellt gångbara lösningar för slutanvändarna.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


De går grönt med polyestermaterial för digitaltryck

A.Berger Textiles har en lång historia, men från 1980-talet har företaget lagt fokus på polyestertextilier och en egen teknik att bestryka dem för digitaltryck. På Fespa la de ett extra fokus på polyestermaterial av återvunnen pet och sitt periodiska system som ska förenkla för kunder att beställa produkter i sortimentet.

Publicerat av: 

Bildspel: Andra dagen på Fespa

Efter en relativt lugn start på Fespa Global Print Expo så blev den andra dagen betydligt mer fartfylld med fler besökare i gångarna och montrarna. Såväl utställare som besökare vittnade om positiva tongångar och framtidstro efter en tuff tid under pandemin. Fespa-mässan pågår till fredag den 15 oktober.

Publicerat av: